Stel zelf een doos samen

Gratis verzending vanaf 12 flessen

Over Wijnschatten

Wijnschatten gelooft in een wijnwereld waarin beleving van haar producten het uitgangspunt is:

Wijn = Emotie, Ruiken, Proeven en Beleven.

Door onze goede contacten in de wijnwereld kunnen wij u als klant een uiteenlopende keuze op het gebied van wijn en relatiegeschenken aanbieden. Onze wijnen komen uit diverse wijnlanden zoals Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, maar ook uit ons eigen Nederland. Zo hebben wij een zo compleet mogelijk wijnaanbod geprobeerd samen te stellen zodat u altijd voldoende keuze heeft.

Wijnschatten bedient verschillende doelgroepen waaronder de consument, horeca en winkeliers waarbij Wijnschatten tevens voor consumenten of bedrijven wijnproeverijen op locatie verzorgt. Zo kunt u in een ongedwongen ambiance kennis maken met onze wijnen, waarbij het beleven van de wijn centraal staat.

Ook levert Wijnschatten voor diverse aangelegenheden zoals trouwerijen, verjaardagen, jubilea of andere activiteiten diverse wijnen.

Uw wensen staan centraal, wij leveren passende wijn(en). Wijnschatten streeft naar een hoge mate van service en bestelgemak voor u als klant. Zo worden onze bestellingen door DPD Vinologix bezorgd en wordt er alles aan gedaan om u zo snel en accuraat als mogelijk te bedienen.

Wijnschatten streeft altijd naar een zo goed mogelijke aansluiting op haar doelgroep(en). Heeft u daarom iets niet gevonden in onze webshop, of heeft u tips, suggesties of opmerkingen? Wijnschatten waardeert het zeer als u deze aan ons kenbaar wilt maken. Dit kan middels het contactformulier welke te vinden is in de bovenbalk onder “Contact”.

 Om deze reden hebben wij onze webshop zo ingericht dat u alle belangrijke informatie over de producten in één oogopslag kan inzien, bij welke gerechten onze wijnen het beste passen en wat de wijnkenmerken van het desbetreffende product zijn. Wij hopen dat u bij ons een unieke wijnbeleving ervaart, daarom:

Wijnschatten, uniek in Wijnbeleving 

Met vineuze groet,

Martijn Holtman eigenaar Wijnschatten

Bezig met laden...