Stel zelf een doos samen

Gratis verzending vanaf 12 flessen

Klachtenpagina

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

U kunt u klacht per mail kenbaar aan ons maken door deze te sturen naar: info@wijnschatten.nl, of per post te sturen naar:

Wijnschatten, Talmaweg 40, 9981 CZ Uithuizen

U kunt ons ook bellen op ons telefoonnummer: 06-16687879 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (naam webshop) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 

 Herroepingrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wijnschatten zal het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).

Wijnschatten vergoedt alle betalingen die u heeft gedaan, inclusief eventuele leveringskosten door Wijnschatten in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u Wijnschatten de herroeping meldt.

Tenzij Wijnschatten aanbiedt het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot Wijnschatten het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wijnschatten gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos u. 

Bezig met laden...